Tuesday, January 18, 2011

TTS

hmm
kebizian semakin menghampiri diri.
bukan hampir ag la..
memang da sangt dekat,
rase da cam kat sebelah je..

TTS,,
apakah itu...
TTS adalah singkatan bagi nama penuh dia TEMPUR TANPA SENJATA...
salah satu pergerakan seni mempertahankan diri...
cam seni silat gayung, taekwando n so on la...
tapi TTS ni dalam askar la selalunya...
uik..
den askar ke?
heee

sekarang ni makin bz la jadual rutin ku..
tiap2 malam ade je latihan TTS ni..
tuk demo pertunjukan di FESTIVAL SANJUNGAN SATRIA 2011..ni kire karnicval kolej la..yang wajib setiap kolej buat mengikut takwim atau kalendar universiti...
giliran kolej kediaman kitorang jatuh pada 14 FEb 2011 hingga 20 Feb 2011..lebih kurang camtu la dengar2nya..
;lame giler kot rasenya...
name pun satria..so semua konsepnya ala2 ketenteraan,.
tapi tahun ni membawa tema KEAMANAN DI BUMI GAZA DAN PALESTIN...
pape pun aku mg kena bagi komitmen la tuk same2 menjayakan progm ni..
sebab?

-ni kolej aku..lau tak join ape sumbangan aku pada kolej?
-sokongan dan kerjasama pada skuad2 ku yang jadi urusetia dan pengarah n rank jawatankuasa dalam progm ni...
-taun ni da final..so..join je la...

walaupn sekrg ngn bz..tapi mg kena pandai2 la amik masa sendiri tuk stdy n buat asignmen...

nota tangan:
-mgu ni sgt bz..
-asignmen menanti tuk dibentangkan dalam jumaat ni,..

12 comments:

Sansan Onwan said...

saya xjoin.saya sakit.sebab tu saya quit.slmat pagi selasa.

mie said...

ok la tu..
baru ada semangat juang sikit..
lagi2 banyak skill..
eheee

shamsiah shamsuddin said...

sansan : owh kmu sakit..ptut la tak join..hmm jge kesihtan la..

shamsiah shamsuddin said...

mie : lau tak join takde smgt la erk?
hehe..saya ade smgt kot...

mR.sYaH said...

masa sem 2 wajib kena mabil tts..

joegrimjow said...

klu nak tambah berat - tanya ku camne eh
=)
0169640972

shamsiah shamsuddin said...

mR.sYah : hmm wajib amik tuk ape?kokurikulum kah?

shamsiah shamsuddin said...

joegrimjow ; no kamu saya sudah foward kepada insan yang berkenaan.terima kasih..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hgohohohho, bagus join2 mende gitu :)

shamsiah shamsuddin said...

miss lolly : terima kasih sebab singgah..kak lolly pernah join tak menda2 gini?

Amni said...

zaman belajar ni la nak aktif semua ni kan.. t dah kerja, susah sikit nak aktif.. semua pon macam tersekat... errrmm...

shamsiah shamsuddin said...

amni : mg la mase stdy la nak menjoin2 progm kan..tapi time keje pun t mg ade gak kan progmnya?