Friday, January 28, 2011

dan akhirnya,..nak senyum puas2..

salam kepada semua..
lame gak tak update blog ni..
kalu la leh nampak sawang tu mesti geli nak bersihkan..
huh...(mengeluh panjang)...
alhamdulillah..syukur nikmat...seinfiniti kesyukuran dipanjatkan kepada Ilahi kerana aku masih tegar menikmatui nikmatMU ini....

lame tak update sebab bz..
tu je la alasan yang sentiasa dipakai..
takde alasan lain..
bukan takde idea..
ade idea..
lau boleh ari2 nak update.
sebab ari2 ade je sometyhing happen ti my life n i think it must be rememebered n share in this way..
tapi..
sedih la..
mase 24 jam yang ade tak cukup tuk melakukan semua tu....

minggu ni bz sangat2 start dari isnin sampi la ari jumaat arini...
-siapkan asignmen uu tanah
-siapkan asignmen uu keluarga
-stdy..(tapi dpt 30 minit je)
-TTS setiap malam sampi la kul 12
-fiting baju tuk mesnight..
-sibuk mengumpul gambar naib canselor tuk diarkibkan...
-jumpe orang sibuk nak kursus kawen...
-jumpe orang tuk dapatkan maklumat tuk mooting (amali prosiding di mahkamah)
-kelas setiap hari kecuali rabu..

mak aiii byk sungguh benda yang aku da buat..
tapi syukur semuanya aku da settlekan..
sebab?
hehe
arini stat cuti da..UKM cuti raya cine stat 29 januari 2011 hingga 6 februari 2011..
seronok..excited nak cuti..sebab da lame tak balik umh...
takkan la sok ade sminar..
lau tak da sampi umh da sekarng ni....

sabar2..umh tak lari kot..
hehe..

rase lapang sangat kepala otak ni seketika lepas semua keje da settle sebelum nak cuti...
sekarang nak senyum puas...
nak tdo dalam senyum..
heee..
senyum ...lalala..senyumm...

mak ngn abh sibuk tepon da tanya bile balik..wah..ag teruja nak balik..
tgu ea..angah otw mak..tapi sok sampai la..heee...

nota tangan :
-hati senang...otak lapang
-sok pas subuh gerak pi kl
-mto da mandi da siap sedia tuk disimpan...
weeeee...
senyumm
senang ati maaaaaa......

sekian shj..

5 comments:

Sansan Onwan said...

amboih,banyak rutin tuh......
selamat pulang kerumah ya.,saya xbalik.

shamsiah shamsuddin said...

sansan : haah mg byk giler keje nak kena settle mgu ni..
tapi syukur semua da settle..leh bercuti dgn ati yang tenang..

awat tak balik?
bz ka?

Sansan Onwan said...

sengaja xbalik.dok sini jalah.
ingt nak kerja.carik keja start sok.

mR.sYaH said...

selamat bercuti...

asal tts lama sangat?

shamsiah shamsuddin said...

sansan : eii...da ade cuti tak mo balik pulak..ape nak jadi la..
hmm pape la..asal kamu bahagia sudah..
selamat cari keje..
t dapat gaji leh belanja saya..

mr syah : sebab dalam tts tu banyak benor benda yang nak dilatihnya..
mula pt demo, pastu tumbukan, pastu one step super ring, pastu kilas2, pastu maen pisau banet pulak, n last sekali pemusnahan...