Wednesday, January 12, 2011

11.1.11

cantiknya tarikh hari ni..
11.1.2011..
hmm 1st time tarikh cantik sebegini takde  org kawen ke tunnag kan..
hehe..
tapi hari ni ulang tahun kelahiran dato siti nurhaliza...mungkun sejarah la dalam hidup dia..


sejarah hidup aku?
takde sgt nak sejarah2..
menjalani kehidupan seperti biasa..
sebagai insan yang biase gak..
lum lagi jadi alien..

harini semuanya smooth..
syukur segala urusan aku dipermudahkan
g kelas dapat asignmen..
da aku dapat selesaikan asignmen ..
kire cam ganti2 la..
hilang satu ganti satu...

ku mengabdikan diri di libry..
setengah nafas aku cri buku tak jumpe..
last2 jumpe gak buku tu..
marah kat org yang pegang buku tu sebelum ni
sebab tak de sivik..
ade ke patut sorok buku..
hak milik libry..bukan milik persendrian...
hmm

last2..
balik..
pastu pekena roti canai cheese..
suka2..

nota tangan :
-saya sgt merindui mak dan abah saya..
-saya rase saya da omsik la...

10 comments:

wahida said...

apa kata ko pekena roti nan cheese lak pas ni, yg terbaik di town saja tau ko gi terjah..hehehe...

shamsiah shamsuddin said...

ye bek..akan pergi mencari..

eqbalzack said...

kena balik kg cepat ni..anak mak abah ni..hehe

mR.sYaH said...

sorok buku kt library?? heheh.. cam prnh buat jer tp buku ceritalh.. masa kecik2 dlu..

shamsiah shamsuddin said...

abg eq : memang nak balik..tapi tak berkesempatan..

shamsiah shamsuddin said...

Mr.Syah : hah?sorok buku?skg da besar jgn buat ag ea..nyusahkan org lain nak cari buku tu kat tempat dia..

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

shamsiah shamsuddin said...

mr swift : terima kasih sudi singgah..terima kasih gak jadi polower saya..ade mase singgah datng ag..

hans said...

cuti tahun baru cina dah nak dekat dah

P/S : Bersama Hans Menikmati Aneka Masakan Berasaskan Telur Di Kampung Kuantan

shamsiah shamsuddin said...

tapi saya punya cuti sudah dipenuhi dgn program..serupa takde cuti da..