Monday, April 25, 2011

SAYA BARU BUKA BLOG- santai bersama Ben Ashaari

assallamualaikum dan selamat sejahtera..
kembali lagi..
dengan
menjoin segmen santai bersama abg ben..


nak join dia tak susah..
just follow ape yang abg ben minta la kan..

5 blog baru dan 5 blog lame yang anda suka

actually tak tau mane baru n mane yang lame..
sebab tgk blog tu cam best singgah bace jenguk n follow je..

mungkin la kot ni blog baru dan blog lame..
yang lame: pasti mungkin mereka antara yang sudah lame berblog..




blog baru : ni tak pasti..sebab saya baru je jumpe blog mereka..






tak tau nak kate baru ke lama,sebab saya kan baru ag..mane nak kenal..
take time la nak make sure mane satu baru...

pastu..nak sampaikan pesanan penaja..
abg ben kate sekarang musim mengundi..
dunia blog seiring denagn perkembangan negara kita..
negara kita pun ura2 nak pilihan raya kan..
tapi abg ben bertanding bukan tuk politik negara..
just dunia blog sahaja...
ABG BEN BLOGGER YANG TEGAR
BLOGGER OF THE YEAR
so klik sini tuk undi abg ben 

saya minta maaf la lau saya tersilap blog yang lame tu adalah blog baru dan sebaliknya..
sebab saya kan baru ag dalam dunia blog ni,
sekian saya
yang menjoin segmen abg ben

nota tangan : hehe...


13 comments:

Alya Esprézzo ✿ said...

cakk cakk..hehe singgah dari blog abg ben ! jom vote abg ben kat sini :)

http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/vote-ben-ashaari.html

cik ayin said...

hye..datang dari belog BA...

Nurul Eiman Hikmah said...

blogwalking dai blog ben ashaari ni....come visit n follow my blog at http://nuruleimanhikmah.blogspot.com

mari kite meramaikan follower!!
nice to meet u!!

SHM said...

as salam..dtg dri blog abg ben bw sni..salam perkenalan...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ PEACE!!!....
┌┴─┴─┐-┘─┘ SINGGAH DR SEGMEN BA!!
│▒┌──┘▒▒▒│MENJEJAK 75 DISINI!!
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummy weiyda❤
❤eppy blogging ya!❤
٩(•̮̮̃•̃)۶
hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

anismelon said...

salam..singgah sini dr blog abg ben..:)..free free singgah la sini..

http://anismelon.blogspot.com/

fuuyooh said...

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Pesan nenek

Haris Kaito said...

dari blog abg Ben... :)
kalau sudi singgah lah blog sy...
follow pun boleh...he3...

Jom Terjah Sini!

shams said...

alya : da vote da..

cik ayin : ok..saya pun dari blog abg ben

eiman : da blogwalking ke page kamu gak..

SHM : hmm mungkinkah SHAM?salam perkenalan jugak..selamat berkawan

haris kaito : mg sudi..da g da blog kamu..

terima kasih kepada semua yang sudi jenguk blog saya yang tak seberapa..
saya sudah membalas kunjungan ke blog kamu semua dan follow kamu..
salam perkenalan
selamat berkawan...
terima kasih..
sgt meghargai kalian..
terima kasih gak kat abg ben..

weiyda : mummy da folllow mummy..tapi nape takle drop comment kat blog mummy?

anismelon : da pergi ke blog kamu juga,,

fuuyoh : salam kenal gak..

anismelon said...

welcome dear..kalo na join yg td toh pg kt link nie yup..:)

http://nusha1706.blogspot.com/2011/04/suaikenal-nusha-saya-nak-kenal-follower.html

Pemuda Haparan said...

singgh sini dr blog abg ben..sy pun blogger bru jugak..huu..ziarah la ea..ngee~

http://zonesaye.blogspot.com

shams said...

pemuda harapan : terima kasih singgah..akan membals kunjungan...

cpahniza said...

weeeee~ singgah dr blog BA...baru ada masa nk jengah n join sini.. =)