Friday, April 22, 2011

review exam uu antarabangsa..

assalammualaikum dan selamt sejahtera...
ni da masuk post ke3..
begitu suke nak menaip...
haha..
tempias buat tesis...
asyik menaip je.....

hmm arini nak review pasal exam semalam..
semalam exam second last paper..
paper undang-undang antarabangsa..
actually sememang tak kan hilang rase takut dan takkan lari dari persaan neves nak masuk exam
walaupun da berpuluh kali masuk dewan exam..
akibat rase cemas yang teramat sanagt so sikit sebanyak memberi kesan pada diri aku..
finally:

  1.  aku sakit kepala yang sakit2 cam nak pecah..di kala tengah tekun mentelaah leh plak headache singgah kan..main2 la..suke nak kacau org exam...
  2. pastu leh plak stdy sampai muntah2..baru jamah sikit makanan tuk alas perut..dan2 tak lame pastu terus kuar..cam muntah duit plak..membazir di kala itu..terpk..lau tak muntah takkan nak simpan..
tu je la yang paling teruk..takde la sampi nak terlantar kat ospital...
so far steady ag...
teruskan je kehidupan yang ada..

pegi2 exam..
soalan agak la payah..
tapi payah n susah camne sekalipun mau tiga buku jawapan aku sebat..
bile kuar exam hall kawan2  dan akak2 kosmate aku pun komen la soalannya susah..
aku?hanya tersenyum dan terus balik...
tak tahan wei...
ngadu ngn mak,,
sedih la kan...tapi tu je yang aku mampu buat setelah berusaha dan stdy ..
haarap2 hasilnya setimpal dengan ape yang aku usahakan,..

tak lame pas tu..
rehat2...
tiba2..
ain pulak call ajak pi release otak..
hmm join ja..
samapi g alamanda tu nak g release..
last sekali pi la tg wayang sekali..
tgk cite ROOMATE..
boleh la..tak mengecewakan..
so far terubat la rasa tak best dalam diri...
target="blank"


balik2..
rehat sat..
teruslah menghadap tesis n stdy tuk 27 ni..

nota tangan :
-dalam hidup manusia ni tak semuanya yang kita harap tu semuanya akan jadi kenyataan kan...
-so walau ape yang jadi..bersedia dari segi mental dan fizikal..
-mood bertungkus lumus menyiapkan tesis ..tak mo berkg lame2 kat sini...
-menanti paper last uU keluarga...27 april coming soon...cepat la dtg(nak abes cepat2)

9 comments:

mykhalis said...

wow..release tensen tengok citer psiko ke?hehhe

shams said...

cik khalis : haah tgk cite psiko..cuak tul..byk sgt saspennya...tp puas ati la tgk..

shatooman said...

arghh..next week baru start first paper...jeles gile~

shams said...

shatooman : terima kasih singgah .jenguk dan follow saya..sgt menghargai..
hee...takpe jgn jeles...
pejam celik pejam celik t da abes da.
good luck tuk shatooman..

mykhalis said...

ada shoubox tak sini..nak bagitau datang ziarah je..hehe

shams said...

cik khalis : tq dtg melawat..sini takde kotak tuk berckp atau menjerit..maaf..
TERIMA KASIH CIK KHALIS..

mykhalis said...

besarnye hurup terima kasih..shams marah ke ape nie?huuuu..takut la nak datang sini lagik..hhe

shams said...

cik khalis : jgn la silap faham..saya tak marah dan saya takkan marah org,. saya bt huruf besar sebagai tanda penghargaan pada cik khalis yang selalu jenguk sini..
hmm tgu la saya ade mase t saya adekan kotak jerit2 tu..sebb saya tak reti nak coding2 la pasal tu..
ape yang ade dlm blog ni basic je..
saya kurang tahu bab2 template n code2 ni...
saya minta maaf lau cik khalis terasa..
tapi saya tak marah cik khalis

kusiberjalan said...

cite ni best ker? teringin nak tgk!!! huhuhh