Friday, October 15, 2010

stemroll makin dekat...

subhanallah..
pejam celik pejam celik tgk da ari jumaat da arini...
so maknenya sok ari sabtu...
so aku mid exam ag tuk dip ACARA MAL...
moga2 aku dipermudahkan uk menjawab semua soalan yang lec bagi dalam paper tu..

hari ni aku pagi2 la da terpacak kat fakulti..semata-mata nak jumpa Ustaz Anwar Fakhri sebab nak buku prosiding SUKIM...hmm lau aku tau leh photostet buku tu da lame da aku g phtostet..
tapi ustaz..terima kasih.harap2 tu akan membantu saya...

pas g zerop buku, aku ke pasar borong sg tangkas..beli sabun je padahal...ramainya org..seb bek aku dapat bayar dulu sebab barg aku satu je..pastu aku minta kotak kat tokeh kedai tu tuk send parcel ke sabah..

usai sampai di bilik aku wrap la barg yang aku nak hantar tu,pastu laju2 g pejabat pos..sampai kat pej pos leh plak terserempak ngn staf wan..haha...sekali pandang aku tak pasan..tapi tgk cam og pakai baju no3..pastu aku tgk ag sekali da name aku dulu yang terkeluaq dari mulut dia..huish ..da la kuat panggil name aku..separuh jerit la dia pgil name aku..SHAMMMM...wah...malu seyh..semua org tgk..haha..da rase cam artis da.popular sat..hakhak...
sembang2 sat pas setle urusan aku balik la bace buku...
moga parcel tu selamat terbang menyeberang laut china selatan....

ops lupe lak kawan aku si alien arini exam...good luck tuk beliau..alien ni mg pelik sikit..tapi aku suke ngn dia..sebab dia selalu teman aku g mam..walaupun kul 2-3 pagi..haha..dia kate aku alien..tapi aku rase dia ag alien...

aku rase aku sekrg erada di tahap nyawa2 ikan..ibarat ade stemroll kat belakang aku tak bape inci je nak langgar aku..wah..sungguh kuat dugaan hidup aku sem ni..
aku harap ade hikmah di sebalik semua ni..
mohon ALLAH permudahkan urusan aku...
k..stop..sambung stdy..fasa mengulang...

nota tangan : hati tak tenang bila aku call family aku tak jawab..sedih la...camne nak contect?


3 comments:

mR.sYaH said...

semoga Allah permudahkan hidup kita.. Insyaallah..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Dah cube c0ll lagi ke family tuh ?

shamsiah shamsuddin said...

thanks mr.Syah dan miss lolly sebab jenguk saya di sini...

mr.syah ; amin..InsyaALLAH...
miss lolly : family saya sudah dapat dihubungi..mereka pergi bercuti seketika...