Thursday, March 24, 2011

kak limah n da geng...


assalammualaikum dan selamat sejahtera..
sekadar berkongsi tuk release otak...
tuk suke2 je eh..
no input o output yang berguna...


masih kah korang semua igt pada KAK LIMAH?
cite  HANTU KAK LIMAH BALIK UMAH..
cer cite cer cite..
ade kak limah yang sgt misteri n bile pk2 cam tak logik plak..sebab leh terbang2....
ade pak jabit yang kononya talented la..tapi tak dapt jadi tuk ketua..
ade pak abu yang konon berani..tapi setiap org ade kelemahan masing..
ada abi hurairah yang sgt setia menolak wheel chair si usop..
ade usop yang kire paling educated la dalam english education..terkenal dgn lengok tgnnya
juga suke nak bako....
ade husin..pemuda harapan bangsa la berhijrah ke kota singapura tuk kukuhkan ekonomi sampi sgup putus tunang ngn che nin...
ade che nin yang hanya husin je nampak ..
ade ayu yang juga hanya husin je nampak..

secara tak langsung da tereview cite ni..
tapi aku tgk cite sgt la seronok..
leh la..
hebat gak karyawan filem negara kita...


da lame kan cite tu..
tiba2 aku dapat emel dari encik mohd rizal bin haji yahya..
dia takde blog la nak link ke dia..
dia la bg emel ni..
so nak share la ngn korang kat sini..
gelak sorang2 aku bace emel ni...

wah..
advance..
KAK LIMAH N DA GENG ade kat fesbuk..

tapi
bile aku search tak kuar pun name2 mereka tu
takut2 mereka tu fake je..
mg fake pun..
so sekadar cucian mata di sini
sekadar  hiburan..

jom bace...

target="blank"


nota tangan:
-korang tak ya la add atau cari deme kat fesbuk sebab lum tentu dia tu original geng kak limah..
-suke2 je la..

8 comments:

mie said...

kak limah pun ber facebook..
eheheee

shams said...

MIE : KAK LIMAH N DA GENG MAU UP TO DATE LA...
hehe..

mR.sYaH said...

hahah.. famous kak limah skang..

aLieF si Muncung ManiS said...

haha..besar betul pengaruh kak limah ni..injit injit semut sape sakit naik atas..;P

hans said...

hahahaha
filem tu memang best
lawak juga bila kak limah ber fb
ekekekeke

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

PeNgEmiS dUniA said...

kak limah ni kadang tgk tkt gak . haha .

shams said...

mie : kak limah pun up to date la...boring kan so dia main la fb..

mr.Syah : kak limah mg femes pun..tgk la pecah panggung org pi tgk dia...

alief : mg kuat n besar pengaruh kal limah...

hans : mg tk nafi la best cite tu..

pengemis dunia : erk, scary ea kak limah?buat biase2 je ea fad..jgn takut la ngn dia..dia bukan hantu..

lilyel : baik..tapi da join da..