Thursday, May 12, 2011

seharian ag bertapa

kembali ag nak bercerita pasal aku..
sebab ni kan blog aku..
eksyen pulak..(maaaf..takde niat)..

11 mei 2011
tesis da amik tuk dibaiki..
aku pun pergi ke perpustakaan Tun Sri Lanang UKM, iaitu perpustakaan ketiga terbesar di Asia Tenggara...
tak pernah2 aku nak duk situ lebih dari 2 jam...
kali ni kire aku buat kenangan terakhir la..
aku bertapa kat situ dari jam 10 pagi sampai kul 7malam..
pergh..
mg struggle sangat la tu kononnya..
g solat pun men tgl je laptop..
seb bek tak hilang...
huhu..
berani mati la buat gitu,.
tapi alhamdulillah..
selama jam tu aku berjaya lengkapkan ape yang tak lengakap..
settle sudah..
balik2 kul 7 lepak la..
pas isyak terus katuo mate..
sedar2 eh..da subuh..!!
tu dia..
kalah beruang weyh lau tido..
tak igt dunia....

12 mei 2011
bgun pas subuh
print semua tesis tu tuk disemak..
tepat kul 12 aku terpacak da kat fakulti tgu penyelia..
alhamdulillah..usaha membuahkan hasil..
LULUS tanpa pembetulan..
nice...
balik cepat2..
print jadikan 3 salinan..
pastu terus pi anta jilid kat kedai...
so ari sabtu t da leh amik..
t isnin tgl anta je..
sebab aku pun da lepas viva n isi segala macam borang penilaian..
kire LULUS la..
heee

hmm lau la ku tahu nak buat benda ni sikit punya senang..
mg ku siapkan dari awal sem
tapi takle gak..
sebab banyak komitmen..bayk program mane nak sempat ngadap tesis..
amik kow....nak pulun sgt ..ngadap je la..
syukur alhamdulillah segalanya sudah settle..
boleh bergembira sekali ag..
lapang dada, lapang otak...
relax..


nota tangan : menanti ari sabtu..tak sabar nak amik tesis..

3 comments:

mykhalis said...

ooo..baru perasan..khalis punye blog takde dalam blog list pun..huuuu..

wahida said...

mak aiiii, bz betul neh...
teruskan berjuang dear!!

Lulu caldina said...

Selamat pagi!!!!!
sihat tak hari ni???
lulu datang sini up-trafik *wink