Tuesday, February 22, 2011

muncul arini...

assalammualaikum dan selama sejahtera..
syukur alhamdulillah..
masih di sini melakar kata...
hari ni 22.2.2011..aku muncul kembali..

hmm rase janggal baru arini nak muncul..bukan ape..bz ler katekan..
sampaikan takde mase nak post entry..

target="new"

bz sebab tu la..kolej kediaman aku ade buat festival..setiap kolej kediaman wajib menganjurkan satu festival ni dalam semester ni..tapi sebenarnya ade baik gak pihak universiti suh buat benda2 gini..semua ni perlu kemahiran soft skill yang tak dapat nak cari kat mane2..ko join..ko buat..ko tau la ape yang sepatutnya...
sebab name pun SATRIA so majoriti dak2 PALAPES kena la involve benda ni..
aku terlibat dalam Persembahan Perasmian..buat TTS..pastu ari ahad kena larian amal..tapi suke la kan,.
mane nak tau leh dapat tempat..walaupun no 10..kire orait la kan..penyertaan lebih 500 ++ org...
finally rase cam FESSAT kali ni sgt best..mungkin sebab tahun akhir kan join2 benda ni...

target="new"

tapi dalam kebizian menjayakan fessat tu aku curi2 mase gak siapkan asignmen..takkan nak tangguh..finally da siap..n da hantar da pun tadi...

target="new"

satu ag hal yang buat aku sgt ler tersepit dalam masa yang ade..siapkan pliding tuk fail ni..sediakn dokumen2 yang sepatutnya,,,
finally..semua da settle bila aku ngn rakan peguam serta plaintif yang tersebut same g daftar kes ni..alhamdulillah..semuanya berjalan lancar....harap2 pasni takde la lagi halangan..

kes da daftar..saman pun da hantar,,sekrg tgl tgu jawapan balas dari defendan...(cuak la pulak)..
seb bek moot trial je..

bile da anta n submit benda2 tu terasa ringan kepala otak..
rase cam sesuatu keluar dari otak ni...
tapi tak nampak....

sekrg

BERTUKAR!!!!
 target="new"
orait ke bertukar jadi atromen?
target="new"

sebab pe ? bertukar? tak ok ke jadi manusia?
bukan tak ok..da cukup syukur jadi manusia..
tapi just nak tukar perwatakan je....
sebb da nak exam final....

 target="new"
target="new"

pastu kena pastikan tesis siap...lau tak camne nak grad..sekarg terbengkalai tesis aku dari bab 3 tu...ade ag dua bab ag...bercinta nak buat....
 target="new"
target="new"
kredit buat pemilik foto ni...


nota tangan :
-berusaha settlekan benda yang tak selesai..
-sgt menghargai masa yang ade...

2 comments:

mR.sYaH said...

fuh sibuknyer... bagudlh aktif.. syah xaktif sejak masuk u ni.. heheh..

shamsiah shamsuddin said...

mr.Syah :takde la aktof mane..kadang2 ade gak yang paksarela..
tapi da student..
tunaikan je tangungjawab yang ade...